$SayfaAd

HABER VE DUYURULAR

  • 19.Kasım.2016

    TEKNOSAB, Türkiye’nin Yüksek Teknoloji Üretimi ve İhracatına Güç Katacak

    Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü Bursa iş dünyası ile buluşturdu.
  • 15.Ekim.2016

    TEKNOSAB, İleri Teknolojide Çıtayı Yükseltiyor

    ABD İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Maria J. Andrews, Bursa’nın yüksek teknoloji ve katma değerli üretimde her geçen dönem çıtasını yükselttiğini söyledi.
  • 06.Ağustos.2016

    Bakan Özlü’den TEKNOSAB’A İnceleme

    Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, istişare toplantısının ardından TEKNOSAB’ın yapılacağı araziyi havadan inceledi. Türkiye ekonomisine üretim ve istihdamıyla güç veren Bursalı firmalara teşekkür eden Özlü, “İş dünyamızın fikirleri Bakanlık programlarımıza ışık tutuyor
  • 21.Haziran.2016

    TEKNOSAB Projesinde Beni Her Zaman Yanınızda Göreceksiniz

    Vali İzzettin Küçük, Bursa iş dünyası ile ilk kez bir araya geldiği toplantıda Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nin (TEKNOSAB) Türkiye’de çığır açacak bir proje olduğunu ifade etti.
  • 16.Nisan.2016

    TEKNOSAB, Sanayideki Devrimin Liderliğini Üstlenecek

    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nin (TEKNOSAB) yerini havadan inceleme fırsatı bulduğunu ifade ederek, “Yer seçiminin ne kadar doğru yapıldığını bir kez daha görme imkânımız oldu” dedi.
  • 31.Mart.2016

    TEKNOSAB, Ülkenin İhracatına Büyük Katkı Sağlayacak

    BTSO öncülüğünde Bursa’da kurulma işlemleri tamamlanan Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB) Projesi’nin kent sanayisinin gelecek 100 yılına yön vereceğini